Theorie

De theorie bestaat uit twee delen ! 25 vragen over gevaarherkenning, waarvan u er 13 of meer correct dient te beantwoorden. 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Hiervan dient u er 35 of meer correct te beantwoorden.

Het theorie-examen duurt in zijn geheel ongeveer 45 minuten en u dient beide onderdelen succesvol te hebben behaald om te slagen. We kunnen ook het theorie examen datums voor u regelen, eerder dan dat bij het CBR reserveringslijn staat vermeld, als u wilt .

Thuis theorie cursus

We hebben ook online theoriecursussen op internet. Hiermee kunt u zich op uw gemak en op uw eigen tempo thuis optimaal voorbereiden voor het theorie-examen.

U kunt overal met elke smartphone en pc op internet het cursus volgen. De programma houdt al uw vorderingen automatisch bij. U heeft een jaar lang de tijd om 20 uur theorieles op te maken.

Boek / cd’s

Bij ons kunt u ook voordelig de boeken en cd’s bestellen, welke u de volgende les, mee naar huis krijgt. Als u wilt, kunt u ook de theoriecursus in combinatie met een van onze de rijles pakketten nemen. Dan bent u veel voordeliger uit!

Succes.