Proefles

Proefles of ook wel eens een intakeles genoemd. Bij de rijles maakt u kennis met  de auto en de rij instructeur en er word bij u een meeting gedaan bij deze meeting kijken wij naar u aanvangsniveau, om te bepalen wat het geschikte leerplan voor u het beste is!  Een proefles is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Na de les krijg u advies van de rij instructeur over het aantal benodigde rijlessen, die voor u van belang zijn, en de betaling afspraken ervan.

proefles rijexamen rijschool amsterdam cbr

Een beginnende leerling.

Bij de rijles wordt de leerling op een rustige omgeving eerst geleerd om te sturen en daarna worden de versnelling en de koppeling op de juiste manier aangeleerd, waarna de leerling het echte verkeer in mag. En na de les is de leerling eigenlijk al in staat om zelf terug te rijden naar huis. Hierdoor voelt de leerling zich prettiger en veiliger in de auto. We hebben duizenden beginnende leerlingen een proefles gegeven, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

Een gevorderde leerling.

Bij een gevorderde leerling wordt er een meeting gehouden over zijn kennis in het verkeer en beheersing over de auto, na aanleiding van deze meeting krijgt hij of zij een aangepaste leerplan !