Opfriscursus

U kunt bij ons terecht voor een opfriscursus en het versterken van kennis en vaardigheden in het verkeer. U krijgt bij de eerste opfriscursus een intake rijles om te zien en te bespreken wat voor u belangrijk is ! Meestal is 4 lessen wel genoeg om de draad weer op te pakken in het verkeer. Mocht u het fijn vinden om specifieke onderdelen zoals invoegen of parkeren in een drukke straat of een andere instructie onderdelen te beoefenen, dan is dat altijd mogelijk !

opfriscursus rijschool amsterdam

Prive rijles

Wilt u privé rijlessen zonder dat u een mede leerling hoeft weg te brengen of op te halen van huis ? Dan kunt u bij onze rijschool in Amsterdam tegen meerprijs privé rijlessen krijgen. Bij een privé rijles krijgt u een speciaal aangepaste lesprogramma geheel afgestemd op u wensen ! Hierbij is het belangrijk dat de rijlessen goed geïnterpreteerd worden en dat u zich prettig voelt en beter begrijpt. Elke les duurt ongeveer 1,5 uur tot 3 met een korte pauze !

Lesmethode voor rijangst of faalangst

We krijgen heel vaak leerlingen binnen die elders zovele keren zijn gezakt en de hoop bijna hebben opgegeven. De meeste redenen waren dat ze of niet goed werden begeleid of dat ze verkeerd les hebben gekregen op een manier die niet bij hun situatie aanpaste. Ten einde raad nemen ze nog een laatste proefles bij ons, en opeens horen we vaak u geeft heel anders les dan dat ik gewend ben. U pakt de situatie heel anders aan en ik begrijp het veel beter zoals u het uitlegt. Ik had veel eerder bij u moeten komen. Een goede manier van aanpak maakt echt het verschil en werpt zijn vruchten af.

Als de leerling alleen maar leert om niet bang te hoeven zijn en niet de nodige kennis krijgt overgedragen, komt de nieuwe bestuurder toch weer vast te zitten in het verkeer met zijn of haar rijbewijs. Met onze methode heeft de leerling niet eens in de gaten dat hij/zij de faal- of rijangst onbewust heeft overwonnen.  Opeens gaat het veel beter en voelt de leerling zich veel prettiger en veiliger in de auto.

We bieden al jaren professionele hulp met succes ! We weten goed om te gaan met iedere leerling apart. We zorgen dat u eroverheen komt !